Om forestillingen 2023

Zirkus Nemo Classic 2023 – et overflødighedshorn af morskab og vanvid.

Nu varer det ikke længe, før Zirkus Nemo traditionen tro slår pløkkerne i jorden og får premiere på den vildeste underholdningseksplosion af et show.

Når Zirkusdirektør Søren Østergaard rammer Horsens med det store Zirkus Nemo Classic show, bliver det med flere af de kendte og elskede karakterer på programmet end nogensinde før.

For publikum kommer det til at betyde, at hver aften vil føles som et rekordforsøg i latterkrampe, gys og kostumeskift, og direktøren overvejer at få installeret en svingdør i sin garderobe.

Der vil bl.a. blive mulighed for at stifte bekendtskab med gamle kendinge som Målermanden, Marianne, Baglænsmanden, Bager Jørgen, Manden der ikke kan fløjte, Kim Tim, Smadremanden og mange flere.

”Hvert år skal jeg træffe en beslutning om, hvem af karaktererne der skal være en del af forestillingen, og hvert år er der nogen, jeg desværre må vælge fra. I år har jeg taget konsekvensen, så stort set alle, med nogle få undtagelser, er med,” siger Zirkusdirektør Søren Østergaard.

Derudover har direktøren selvfølgelig igen i år været ude og hyre nogle af verdens dygtigste artister, heriblandt halsbrækkende akrobatik fra Duo Stauberti, tempojongløren Claudius Specht og akrobaterne Duo Flash. Zoré España er klar til at fortrylle publikum i sit hjul, og sidst, men absolut ikke mindst optræder akrobaten Hector, kendt af inkarnerede Nemo fans som den stærke mand fra Duo Solys.

Der er lagt i ovnen til en aften i virkelig godt selskab i Danmarks eneste Zirkus for voksne, og vi glæder os mere end nogensinde til at se jer!

Zirkus Nemo er Danmarks eneste Zirkus for voksne og anbefales ikke for børn under 10 år.

Karakterer med karakter

Zirkus Nemo er bl.a. kendt og elsket for sit særegne persongalleri, hvor Søren Østergaards krøllede hjerne gennem årene for alvor har manifesteret sig i en række karakterer, som man bare må overgive sig til.

Tænk bare på Smadremanden, Kim Tim, Manden der ikke kan fløjte, Bager Jørgen, Marianne, Målermanden, Baglænsmanden, Baconmanden, Marmormanden og alle de andre. Årets forestilling byder naturligvis på et gensyn med flere af de elskelige karakterer!

Verdensartister

Zirkus Nemo er også kendt for at præsentere nogle af verdens dygtigste artister. I år kan I møde  halsbrækkende akrobatik fra Duo Stauberti, tempojongløren Claudius Specht og akrobaterne Duo Flash. Zoré España er klar til at fortrylle publikum i sit hjul, og sidst, men absolut ikke mindst optræder akrobaten Hector.

Når teltet rejses, og lysene tændes

Når Zirkus Nemo rejser rundt i landet, er det altid en stor glæde at ankomme til en ny by, vejre stemningen, se pladsen an, hilse på forbipasserende og få rejst det store sort/røde zirkustelt. Mens det hårde arbejde pågår, ankommer en karavane af beboelsesvogne, der slår ring om teltet. Strøm sluttes til, og som aftenen falder på, kommer der lys i alle de små vinduer. Duften af mad strømmer fra campingblus eller komfurer, hunde luftes, og lyden af stemmer og latter får selskab af lidt sagte musik fra en transistor. Alle lader op til den kommende forestilling.

Når den sidste pløk er hamret i, kan teltmesteren omsider tænde lysene i toppen af teltet og vise alverden, at Zirkus Nemo er kommet til byen.