Om forestillingen 2024

Zirkus Nemo 2024 – 25 års jubilæum.

I 2024 har Zirkus Nemo 25 års jubilæum. Det markerer vi med et gigantisk show, hvor vi overgår alt hvad vi tidligere har præsteret. I kan godt glæde jer!

Zirkus Nemo kan i 2024 fejre 25 års jubilæum. Det bliver markeret med en jubilæumsforestilling, hvor vi vil overgå alt det vi har præsteret de tidligere år.

Der vil bl.a. blive mulighed for at stifte bekendtskab med gamle kendinge som Målermanden, Marianne, Baglænsmanden, Bager Jørgen, Manden der ikke kan fløjte, Kim Tim, Smadremanden og mange flere.

Derudover kan publikum se frem til at opleve artister i den absolutte verdenselite.

Zirkus Nemo er Danmarks eneste Zirkus for voksne og anbefales ikke for børn under 10 år.

Karakterer med karakter

Zirkus Nemo er bl.a. kendt og elsket for sit særegne persongalleri, hvor Søren Østergaards krøllede hjerne gennem årene for alvor har manifesteret sig i en række karakterer, som man bare må overgive sig til.

Tænk bare på Smadremanden, Kim Tim, Manden der ikke kan fløjte, Bager Jørgen, Marianne, Målermanden, Baglænsmanden, Baconmanden, Marmormanden og alle de andre. Årets forestilling byder naturligvis på et gensyn med flere af de elskelige karakterer!

Verdensartister

Zirkus Nemo er også kendt for at præsentere nogle af verdens dygtigste artister. I år kan I møde  nervepirrende akrobatik fra Isabela y Ernesto, jonglørene Strahlemann & Söhne, akrobatparret Duo Kvas og der er også gensyn med Duo Solys. Alt i alt en perlerække af internationale artister.

Når teltet rejses, og lysene tændes

Når Zirkus Nemo rejser rundt i landet, er det altid en stor glæde at ankomme til en ny by, vejre stemningen, se pladsen an, hilse på forbipasserende og få rejst det store sort/røde zirkustelt. Mens det hårde arbejde pågår, ankommer en karavane af beboelsesvogne, der slår ring om teltet. Strøm sluttes til, og som aftenen falder på, kommer der lys i alle de små vinduer. Duften af mad strømmer fra campingblus eller komfurer, hunde luftes, og lyden af stemmer og latter får selskab af lidt sagte musik fra en transistor. Alle lader op til den kommende forestilling.

Når den sidste pløk er hamret i, kan teltmesteren omsider tænde lysene i toppen af teltet og vise alverden, at Zirkus Nemo er kommet til byen.